7 Şubat 2014 Cuma

The L Word - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 The L Word, Amerika Showtime kanalından 2004 yılında başlayıp 2009 yılında bitmiş 6 sezonluk bir romantik drama dizisidir. Dizi isminde ki L harfi Lesbian (Lezbiyen) kelimesinden gelmektedir.
Zamanında Cnbc-e'de de yayınlanması gündeme gelen L Word, yine Cnbc-e'de yayınlanan Six Feet Under'da ki eşcinsellik barındıran sahnelerin tepki görmesi üzerine L Word'ü yayınlamaktan vazgeçmiştir.
Dizi, Los Angeles'ta yaşayan bir grup lezbiyenin yaşamlarından kesitler göstererek lezbiyen ve eşcinsel kültürünün bilinmeyen yönlerini anlatıyor. Ama bunu heteroseksüellerin gözünden değil, bizzat lezbiyenlerin bakış açısından yapıyor. Dizi de birbirinden farklı tiplerde ve sınıflarda lezbiyen karakterler var. Bu karakterler arasında en çok işlenen konular ise cinsellik, aşk ve sadakat.
Müzikleriyle de dikkat çeken The L Word, 2007 yılında dizi müzikleriyle Leo Award kazanmıştır. Dizi 2005 yılında da Emmy Ödülleri'ne aday gösterilmiştir. 2006 yılında da GLAAD Medya Ödülleri'nde en iyi drama dizisi seçilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder