7 Şubat 2014 Cuma

Melissa and Joey - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Joey, Amerika NBC televizyonunda yayınlanmış bir komedi sitcom dizisidir. Türkiye'de de Cnbc-e ekranlarında yayınlanmıştır.
Joey, Matt LeBlanc'ın efsane Friends dizisinde ki Joey Tribbiani karakterini canlandırmaya devam ettiği dizidir. Fakat dizi 2. sezonunda American Idol programıyla girdiği reyting yarışını kaybederek yayın hayatı sonlandırılmıştır.
Joey Tribbiani, aktörlük kariyerinde yükselebilmek için Friends dizisindeyken yaşadığı New York'tan Los Angeles'ta yaşayan ablası Gina'nın evine taşınmıştır. Ablası Gina'nın bir de Michael adlı oğlu vardır. Joey kadınlar konusunda ne kadar rahat ve şanslıysa yeğeni Michael o kadar şanssızdır. Aşırı utangaç olan Michael dayısının kız tavlama yeteneğine hayrandır. Kapı komşuları Alex ise dizinin diğer bir ana karakteridir ve Joey ile araları çok iyidir. Son olarak Joey'in sekse düşkün menajeri Bobbie'ye gelirsek dizinin en çatlak karakterlerinden biridir.
Matt LeBlanc Joey dizisinde ki rolüyle 2005 yılında "TV Dizileri'nde En İyi Erkek Oyuncu" dalında Altın Küre'ye aday gösterilmiştir. Yine 2005 yılında Joey dizisi "Halkın Seçimleri Ödülü"nü "En İyi Komedi Dizi" dalında kazanmıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder