7 Şubat 2014 Cuma

My Name is Earl - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

My Name Is Earl, Amerikan NBC televizyonu tarafından yayınlanan bir komedi dizisidir. Türkiye'de Cnbc-e tarafından Türkçe altyazılı olarak yayınlanır.
Dizi, Camden County adlı hayali bir kasabada geçer. Earl ve Randy, hayatta kimselere faydası olmamış, kasaba geçmişleri yüzünden pek sevilmeyen iki kardeştir. Earl bir gün kazı kazan oynar ve 100.000 Amerikan doları kazanır. Ama daha sevinemeden bir arabanın altında kalarak hastanelik olur. Bilette uçar gider. Hastanede iken izlediği bir televizyon programında Karma felsefesi hakkında konuşuluyordur. O anda Earl, hayatını Karma ile düzene sokmaya karar verir ve geçmişte yaptığı tüm kötülükleri telafi etmek için bir kağıda listeler. Earl, saf kardeşi Randy ve kaldığı motelin hizmetçisi Catalina'nın yardımıyla listede ki tüm maddeleri tek tek temizlemeye çalışır ve başlarına birbirinden ilginç ve komik olaylar gelir. Dizinin diğer iki ana karakteri ise Joy Turner ve Darnell, namı diğer Crab Man'dir. Joy, Earl'in eski eşidir ve Earl'e beladan başka bir şey getirmez. Darnell ise Joy'un Earl'ü aldattığı yeni kocasıdır.
My Name Is Earl, senaryo, montaj ve yönetmenlik dallarında Emmy ödülü kazanmıştır. Ayrıca Televizyon Eleştirmenleri Ödülü'nü de müzesine götürmüştür.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder