7 Şubat 2014 Cuma

Memphis Beat - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Memphis Beat, Amerika TNT televizyonunda yayınlanan bir komedi drama dizisidir. Ülkemizde de Cnbc-e ekranlarında yayınlanıyor.
Memphis Beat'in başrolünde oynayan ve My Name Is Earl'den de tanıdığımız Jason Lee, ana kuzusu, Elvis Presley aşığı ve müzik tutkunu bir dedektif olan Dwight Hendricks karakterini canlandırıyor.
Dwight, müthiş içgüdülere sahip son derece başarılı bir dedektiftir ve bütün önemli davaları çözmesiyle teşkilatın en iyi polislerinden biri olarak gösterilmektedir. Fakat onun için dedektiflik ikinci plandadır. Hayatının en büyük tutkusu sahneye çıkıp Elvis şarkıları söylemek, rock and roll ve blues yapmaktır.
Nitekim Dwight'ın müzik tutkusu teşkilatta ki iş hayatınada yansımaktadır. Son derece rahat ve bağımsız hareketler sergilemesi Dwight'ın yeni amiri Tanya Rice'ı rahatsız etmekte, önemli davaları onun elinden almaya başlamaktadır. Dwight hem müzik tutkusunu, hem de kariyerini bir arada götürmek zorundadır.


Men at Work - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Men at Work, Amerika TBS televizyonunda yayınlanan bir komedi sitcom dizisidir.
Men at Work, biraz isminden de anlaşılacağı üzere aynı ofiste çalışan dört erkeğin başlarına gelen komik olayları anlatıyor.
Milo, kız arkadaşı Lisa'dan yeni ayrılmıştır ve en iyi arkadaşları/iş arkadaşları Tyler, Gibbs ve Neal'ın yardımıyla tekrardan oyuna girmek istiyordur. Hepsinin iş hayatında, aşk hayatında ve hayatlarını yönlendirme de birbirlerine ihtiyaçları vardır. 



Mental - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Mental, Amerika Kolombiya ortak yapımı, Fox Televizyonu'nda yayınlanan bir drama dizisidir.
Wharton Memorial Hastanesi'nin Akıl Hastalıkları Bölümü'nde geçen dizi, televizyon yorumcuları tarafından House dizisinin deli hastanesinde geçen versiyonu olarak yorumlanıyor.
Jack Gallagher, sıradışı tedavi yöntemleriyle dikkat çeken psikiyatrist bir doktordur. Hastalarını onların gözünden görebilme, onların düşüncelerini anlama gibi özel bir yeteneğe sahiptir ve bu yeteneğiyle uyguladığı tedavi yöntemleri büyük fayda sağlamaktadır.
Dizinin en ilginç yönlerinden biride hastaların algısını seyirciye, hastanın gözünden bakarak verme yönü denebilir.


The Mentalist - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

The Mentalist, Amerikan CBS televizyonunda yayınlanan bir polisiye, drama dizisidir. Türkiye'de Dizimax kanalında yayınlanır.
Patrick Jane, Kaliforniya Araştırma Bürosu'nda cinayetlerin çözülmesinde kendine has yöntemler kullanan eski bir medyumdur. Telekinezi gibi psişik güçleri olduğu ve bu güçlerini kullanarak cinayetleri çözdüğü söyleniyor fakat numara yapıp yapmadığını tam olarak bilmiyoruz. Patrick Jane, uyguladığı yöntemlerle tepki alsa da davaları çözüme kavuşturmada ki sihirli gücüyle kendine hayran bırakmaktadır. Patrick gerçekten medyum mu? değil mi? dizi bunu izleyicilere bırakıyor.
The Mentalist, 35. People's Choice Awards'a "En Favori Yeni Drama Dizisi" dalında aday olmuştur.



The Michael J. Fox Show - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

The Michael J. Fox Show, Amerika NBC televizyonunda yayınlanan bir komedi sitcom dizisidir.
Mike Henry, New York'un en sevilen haber sunucularından biridir. Ama Mike'a Parkinson hastalığı teşhisi konulunca çok sevdiği mesleğine zorunlu bir ara vermek zorunda kalır. İşi bıraktığından beri 5 sene geçmiştir, çocuklarıda büyümüştür. Mike hastalığını büyük ölçüde yenmiş ve mesleğine geri dönmeye hazır hissediyordur.
Dizinin başrolünde Geleceğe Dönüş serisinin unutulmaz oyuncusu Michael J. Fox yer alıyor ve bir bakıma dizide kendi hikayesini anlatıyor, kendiyle dalga geçiyor. 



The Middle - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

The Middle, Amerika ABC televizyonunda yayınlanan bir komedi sitcom dizisidir. Türkiye'de de gösterilen dizi Digiturk ComedyMax ekranlarında izlenebilmektedir.
Malcolm in the Middle dizisine benzetilen The Middle'ın başrollerinde Scrubs dizisinde hademe rolünü canlandıran Neil Flynn ve Everybody Loves Raymond dizisin de Ray'in karısını canlandıran Patricia Heaton yer alıyor.
The Middle, sevgi dolu bir koca ve üç çocuğa sahip süper bir anne olan Frankie ve orta direk ailesinin Indiana'da ki yaşantasını konu alıyor. Frankie bu mutlu yuvayı bir arada tutmak için elinden geleni yapan mükemmel bir kadındır. Onun için aile herşeyden önce gelir.



Modern Family - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Modern Family, Amerika ABC televizyonun da yayınlanan bir komedi dizisidir. Dizi, 3 aile ve 3 ayrı yaşamı ele almaktadır.
İlk ailemizin reisini "Evli ve Çocuklu" dizisinde meşhur Al Bundy karakterini oynayan Ed O'Neill, Jay Pritchett karakteriyle canlandırıyor. Jay kendinden çok daha genç bir eşe sahiptir. Gloria adlı genç eşinin bir de Manny adlı oğlu vardır. Jay, Manny'e bir yandan üvey babalık yapmaya çalışırken diğer yandan da genç eşini başkalarına kaptırmamaya çalışmaktadır.
İkinci ailemiz ise Phil ve Claire Dunphy çiftidir. Claire, Jay Pritchett'in öz kızı, Phil ise damadıdır. Phil ve Claire çiftinin Haley, Luke ve Alex adın da 3 çocukları vardır. Aile'nin en büyük derdi yaramaz oğulları Luke ve erkek arkadaş sorunları başlayan kızları Haley ve Alex.
Üçüncü ailemiz ise gay bir çiftten oluşuyor, Mitchell ve Cameron. Mitchell, Jay Pritchett'in öz oğlu. Bu çiftimizin Vietnam'dan evlat edindikleri Lilly adlı bir bebekleri bulunuyor.



Moone Boy - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Moone Boy, İngiltere ve İrlanda Sky kanalında yayınlanan bir komedi sitcom mini dizisidir.
Dizi, 1980'li yıllarda geçiyor ve İrlanda'lı bir ailenin oğlu olan Martin Moone'un maceralarını konu alıyor. Martin, 12 yaşında ve oldukça hayalperest bir çocuktur. Seán adında bir hayali arkadaşa sahiptir. Hayali arkadaş dediğimizde 30'lu yaşların sonunda koca bir adam. Martin, Seán'ın hayali arkadaşlığı sayesinde hayatın zorluklarına, ikilemlerine, okul ve aile çatışmalarının üstesinden gelmeye çalışıyor.
Moone Boy, 6 bölümlük ilk sezonuyla Emmmy Ödülleri'nde uluslararası alanda En İyi Komedi Dizisi ödülünü almaya hak kazanmıştır. 2014 yılında 2. ve 2015 yılında 3. sezonu yayınlanacaktır.



My Name is Earl - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

My Name Is Earl, Amerikan NBC televizyonu tarafından yayınlanan bir komedi dizisidir. Türkiye'de Cnbc-e tarafından Türkçe altyazılı olarak yayınlanır.
Dizi, Camden County adlı hayali bir kasabada geçer. Earl ve Randy, hayatta kimselere faydası olmamış, kasaba geçmişleri yüzünden pek sevilmeyen iki kardeştir. Earl bir gün kazı kazan oynar ve 100.000 Amerikan doları kazanır. Ama daha sevinemeden bir arabanın altında kalarak hastanelik olur. Bilette uçar gider. Hastanede iken izlediği bir televizyon programında Karma felsefesi hakkında konuşuluyordur. O anda Earl, hayatını Karma ile düzene sokmaya karar verir ve geçmişte yaptığı tüm kötülükleri telafi etmek için bir kağıda listeler. Earl, saf kardeşi Randy ve kaldığı motelin hizmetçisi Catalina'nın yardımıyla listede ki tüm maddeleri tek tek temizlemeye çalışır ve başlarına birbirinden ilginç ve komik olaylar gelir. Dizinin diğer iki ana karakteri ise Joy Turner ve Darnell, namı diğer Crab Man'dir. Joy, Earl'in eski eşidir ve Earl'e beladan başka bir şey getirmez. Darnell ise Joy'un Earl'ü aldattığı yeni kocasıdır.
My Name Is Earl, senaryo, montaj ve yönetmenlik dallarında Emmy ödülü kazanmıştır. Ayrıca Televizyon Eleştirmenleri Ödülü'nü de müzesine götürmüştür.



My Mad Fat Diary - Yabanci Dizi Online izle


  Dizinin Konusu

My Mad Fat Diary, İngiltere E4 kanalında yayınlanan bir komedi, drama dizisidir. Rae Earl'ün kendi hayatını anlattığı "My Mad Fat Teenage Diary" adlı kitabından televizyona uyarlanmıştır.
Dizi, 1996 yılında Stamford, Lincolnshire'da geçiyor. Rae 16 yaşında kilo ve akli sağlık sorunları bulunan genç bir kızdır. Dört ay akıl hastanesinde kaldıktan sonra tekrar evine dönmüştür. En iyi arkadaşı Chloe ile tekrar iletişime geçer, o ve onun arkadaşlarıyla iletişim kurmaya başlar. Ancak kimse Rae'nin sağlık sorunlarından haberdar değildir. Rae akıl hastanesinde yattığını herkesten saklamakta, dört aylığına Paris'te bulunduğunu söylemektedir. Rae akıl hastanesinden ayrılmış olmasına rağmen her hafta psikolog ile görüşmesi gerekmektedir. Psikoloğunun verdiği günlük yazma fikri ise onun hayatını değiştirecektir.



Mr. Selfridge - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 Mr. Selfridge, İngiliz ITV kanalında yayınlanan bir drama dizisidir. Lindy Woodhead'in "Shopping, Seduction and Mr. Selfridge" kitabından televizyon ekranlarına uyarlanmıştır.
Harry Gordon Selfridge, İngiltere'nin Oxford Caddesi'nde ki en büyük mağaza olan Selfridges'in sahibidir. Amerikalı bir girişimci olarak İngiltere'ye gelen Selfridge, burda büyük başarılar elde etmiştir. Amacı tüm kadınlara alışverişi seksten daha zevkli bir hale getirmek olan Selfridge, bunu başarmak için pratik zekasını kullanıyor. Renkli ve hızlı bir yaşantıya sahip olmasına rağmen mutlu bir evliliğe de sahip. 



Motive - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 CTV’nin yeni dizisinin her bölümü hem kurbanı hem de katili göstererek başlıyor. Çünkü dizide sorulan soru “Bunu kim yaptı?” değil, “Neden yaptı?” Soruyu soran ise Vancouver cinayet detektifi Angie Flynn. Kurbanla katil arasındaki ilişki ne? Amaç ne? Gizem ortaya çıktıkça, izleyici de detektif ve ekibiyle birlikte ipucu labirentinde ilerliyor.
Dizinin tanıtım fragmanında, izleyiciler katil ve kurbanla tanışıyor. Bu şaşırtıcı format hem baş karakteri hem de izleyiciyi zorluyor. Angie cinayet planının parçalarını birleştirmeye çalışırken, izleyiciler katille hem cinayetten önce hem de cinayetten sonra vakit geçiriyor. Böylece katilin zihnine girip cinayet sebebini anlama fırsatı buluyorlar.
Katile ve kurbana yapılan geri dönüşler gerilimi arttırırken ortak hikayelerinin de ortaya çıkmasına neden oluyor. Anlatım dizinin kedi fare unsuruna odaklanırken, Angie katile ve suçu çözmek için gereken kanıtlara odaklanıyor.



Moonlight - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 Moonlight, Amerikan CBS televizyonunda 16 bölüm yayınlanmış, fantastik bir vampir dizisidir. Türkiye'de Cnbce ekranlarında yayınlanmaktadır.
Moonlight, Mick St. John adlı bir özel dedektif ve gazeteci aşkı Beth Turner'ın sıradışı hikayelerini konu almaktadır.
Mick, bundan 60 yıl önce bir vampir olan Caroline ile aşk yaşamış ve düğün gecesi Mick'i ısırarak vampire dönüştürmüştür. Bu sebeple Mick, sonsuza kadar genç ve karizmatik yaşayacak bir ölümsüzdür. Kendisine yaşama sevinci veren Beth ise bir ölümlüdür.
Mick bir yandan kendi gibi ölümsüz yaratıklar ve vampirlerle savaşmakta, diğer yandan da Beth ve sevdiği diğer insanları bu yaratıklara karşı korumaktadır. Yaşama kaynağı ise insan kanı değil, dolabında şişelediği hayvan kanlarıdır.



Monroe - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 James Nesbitt  ITV beğenilen medikal drama dizisi bu altı bölümlük diziyi cekti..Monroe görür ve onun arkadaşları kariyerlerinin en zorlu durumlarda bazı yüz. Onsekiz ay onun boşanma ve başına buyruk beyin cerrahına beri Gabriel Monroe (James Nesbitt) onun iki kursiyerleri manidar ve kalp cerrahı Jenny Bremner günlük çatışmaya girdiği, ameliyathaneden içine onun hasta hala sevimli, Aziz Matthew'un Hastanesi'nde kalır...


Monk - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 Monk, Amerika USA Network kanalında yayınlanan, komedi ağırlıklı bir polisiye dizisidir. Türkiye'de Digiturk platformunda Dizimax kanalında yayınlanır.
Adrian Monk, obsesif-kompalsif, yani takıntılı kişiliğe sahip özel bir dedektiftir. Karısının bir cinayete kurban gitmesi, obsesif-kompalsif rahatsızlığını tetiklemiştir. Mikroplara, kalabalığa, dağınıklığa karşı müthiş korkuları ve takıntıları vardır. Bu sebeple de polis teşkilatından ayrılıp özel dedektifliğe başlamıştır.
Monk'un en büyük özelliği ise güçlü görsel hafızası, en ince detayları yakalayabilmesi ve en ufak ipucundan sonuç çıkarabilmesiyle her türlü olayı çözebilmesidir. Karısının cinayeti ise çözemediği tek davadır, ki dizi boyunca hala bu cinayeti çözmeye çalışacaktır. Bunun dışında San Francisco polis teşkilatında ki davalara danışmanlık yapar. Polis teşkilatı şefi Shottlemeyer'ın en zor davalarda ilk başvurduğu isim, eski elemanı Monk'tur.
Monk, yayın hayatı boyunca 5 Emmy ödülü kazanırken 6 kezde Emmy'e aday gösterilmiştir. 1 kezde Altın Küre kazanırken aynı ödüle 4 kezde aday gösterilmiştir.



Monday Mornings - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 Monday Mornings yeteneklerinin sınırlarını zorlayan ve hem kişisel hem de profesyonel başarısızlıklarıyla karşılaşan doktorların hayatlarını anlatıyor. Her Pazartesi doktorlar hasta bakımındaki hataları ve komplikasyonları diğer meslektaşlarıyla paylaşıyorlar. Chelsea General’daki çalışanları yönetenler baş cerrah Dr. Harding Hooten ve travma şefi Dr. Jorge Villanueva’dır. Hastanenin çekirdek kadrosundakiler ise başarılı beyin cerrahları Dr. Tyler Wison ve Dr. Tina Ridgeway, rahatsız edici tavırlara sahip Dr. Buck Tierney, sosyal anlamda çok da başarılı sayılmayan Dr. Sung Park, zorlayıcı Dr. Sydney Napur ve başkalarının işleriyle ilgilenmeyi seven Dr. Michelle Robidaux’dur.


Mom - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 Mom, Amerika CBS televizyonunda yayınlanan bir komedi sitcom dizisidir. Türkiye'de de CNBC-e televizyonunda yayınlanmaktadır.
Alkolizme karşı savaş veren yalnız bir anne olan Christy’nin hayatına sil baştan başlamak için Kaliforniya’daki Napa Valley’ye taşınmasıyla başlayan komik gelişmelerin konu edildiği dizinin yıldızı Anna Faris. Dokuz yaşında tiyatro sahnesinde ter dökerek kariyerine başlayan Farris aslında üne Scary Movie’de rol aldıktan sonra kavuştu. Konuk olduğu Friends ve Entourage gibi TV dizileri saymazsak Mom, Farris’in ana kardosuna dahil olduğu ilk TV dizisi. Lorre’un ısrarları sonucu yeşil ışık yakılan yapımın diğer bir yıldızı da West Wing’in yanı sıra bağımsız yapımlardaki rolleriyle de tanınan, dört kez Altın Küre’ye aday gösterilen Allison Janney.Dizi, Plunkett ailesinin başından geçen komik olayları anlatıyor. 


Mob City - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 Dizide Jon Bernthal (The Walking Dead) polis yolsuzluklarının çığırından çıktığı bir dönemde LA Polis Departmanı’nda polisliğe başlayan eski bir Deniz askeri olan Joe Teague karakterini canlandırıyor. Jeffrey DeMunn (The Walking Dead, The Shawshank Redemption) LA Polis Departmanı’nın yeni organize işler birimini yönlendiren Hal Morrison karakterini canlandırıyor. Jeremy Strong (The Happening, Lincoln) da Morrison’ın yardımcısı Mike Hendry rolünde. Neal McDonough (Captain America, Desperate Housewives) yolsuzlukları ve Mickey Cohen’i bitirmeye kararlı bir polis olan Komiser William Parker karakterini canlandırıyor. Milo Ventimiglia (Heroes) İkinci Dünya Savaşı sırasında Teague ile omuz omuza savaşmış olan ama şimdi örgütle bağlantılı çalışan bir avukat olan Ned Stax rolünde. 


Mistresses - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 üniversiteden arkadaş olan ve 30'lu yaşlarını yaşayan kadınların hayatlarını, aşklarını ve aralarındaki dostluğu anlatan bir hikayeye sahip. Okuldan sonra hepsinin hayatları çok farklı yönlere gider. Katie Roden doktordur ve hastalarından biriyle kaçamak bir ilişkisi olur. En iyi arkadaşı Trudi Malloy, 11 Eylül'de kaybettiği kocasının ölümünden dolayı çok acı çekmektedir. Jessica'nın anarşik hayat tarzı bir çok dedikodu ve şamataya neden olur. Siobhan Dhillon'ın mutlu bir evliliği var gibi görünmektedir ama gerçekte öyle midir? Dizi, biraz dram, biraz da gerilim ile modern aşkın altını çizen ve Sex and the City tadında bir yapım olarak tanımlanıyor.
Dört yakın arkadaşın farklı farklı hikayelerini, kadın olmanın zorluklarıyla ve aşk hayatlarındaki sorunlarla nasıl başa çıktıklarını, doğrularını ve yanlışlarını, inişlerini ve çıkışlarını tüm detaylarıyla gözler önüne seren, modern zamanlarda yaşanan aşkları cesur bir bakışla anlatan drama ve gerilim dolu Mistress'ın oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.



Dizinin Konusu

Sahip olduğunuz tek varlığı kurtarmak için ne kadar ileri gidersiniz? Oğlu Michael şüpheli uyandıran bir şekilde ortadan kaybolduktan sonra, Rebecca Winstone onu bulmak için ne gerekiyorsa yapacaktır. Becca sadece oğlunu arayan bir anne değildir, aynı zamanda Michael’ın babası gibi bir CIA ajanıdır. Ancak Becca oğlunu sağ bulmak istiyorsa, tüm yeteneklerini, azmini sergilemek, eski dostlarına güvenmek ve eski yaraları yeniden açmak zorundadır. Bir annenin sevgisi sınır tanımaz.



Misfits - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Misfits, İngiliz E4 kanalında yayınlanan bir komedi drama dizisidir.
Dizi, birbirini tanımayan 5 gencin fırtınaya yakalandıktan sonra süper güçler kazanmasını konu alıyor. İlk bakışta Heroes'a benzetebileceğiniz diziyi Heroes'dan ayıran ise bu süper güçler kazanan gençlerin dünyayı kurtarmaya veya dünyayı kötülükle yönetmeye kalkışmaması. Misfits'te her karakterin kendine özgü sorunları vardır, ne iyidirler ne de kötüdürler, sadece uyumsuzdurlar ve süper güçlerinden hiç memnun değildirler.
Yakalandıkları fırtına sonrası Kelly insanların düşüncelerini duymaya başlamıştır, sporcu Curtis ise yaşadığı kötü bir olay sonrası zamanda geri gidebilip yaşadığı olayı düzeltebileceğini farkeder. Parti düşkünü Alisha insanların tenlerine dokunduğu anda onları cinsel olarak azdırma yeteneğine sahip olmuştur. Utangaç Simon karakteri ise sosyal ortamlarda görmezden gelindiği zamanlarda görünmez olabilme ve kendini iyice zora sokmakta üstüne yoktur. Son olarak Nathan'ın fırtınadan sonra henüz keşfedebildiği bir yeteneği yoktur.
Misfits 2010 yılında, İngiltere'nin Oskar'ı olarak gösterilen BAFTA Ödülleri'nden "En İyi Drama Dizisi" ödülünü kazanmıştır.


Mike and Molly - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Mike and Molly, Amerika CBS televizyonunda yayınlanan bir romantik komedi dizisidir. Türkiye'de de CNBC-e televizyonunda yayınlanmaktadır.
"Two and a Half Man" ve "The Big Bang Theory" dizilerinin yapımcılarından ortaya çıkan Mike and Molly kocaman bir aşk hikayesini anlatıyor.
Mike Biggs, Chicago'da devriye polisi olarak görev yapmaktadır. Fazla kilolarıyla ilgili sıkıntıları yüzünden bir terapi grubuna katılmaya karar verir. Şişmanların katıldığı bu terapi grubunda Molly adlı bir öğretmen ile tanışır ve ilk görüşte ondan hoşlanmaya başlar. Molly'de ona karşı boş değildir. İkili birbirlerini tanıdıkça tek ortak noktalarının kiloları olmadığını farketmeye başlar.



Merlin - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Merlin, İngiliz BBC One televizyonun da yayınlanan fantastik bir drama dizisidir. Türkiye'de Cnbc-e ekranlarında yayınlanıcaktır. Dizi, adından da anlaşılacağı üzere tarihin en büyük büyücüsü Merlin'in gençlik yıllarını anlatıyor.
Birleşik Krallık'ta büyücülerin sihir yapmalarının yasaklandığı bir dönem yaşanıyordur, tahtta ise Kral Uther bulunmaktadır. Bu dönemlerde, doğaüstü yeteneklere sahip olan Merlin adlı bir genç, ileride Kral Uther'ın yerini alıcak Prens Arthur ile karşılaşır. İki gencin tanışmaları büyük bir rekabetle başlasada bu tanışıklık ileride büyük bir dostluğa dönüşecek ve bu dostluk ülkenin kaderini değiştirecektir.




Melissa and Joey - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Joey, Amerika NBC televizyonunda yayınlanmış bir komedi sitcom dizisidir. Türkiye'de de Cnbc-e ekranlarında yayınlanmıştır.
Joey, Matt LeBlanc'ın efsane Friends dizisinde ki Joey Tribbiani karakterini canlandırmaya devam ettiği dizidir. Fakat dizi 2. sezonunda American Idol programıyla girdiği reyting yarışını kaybederek yayın hayatı sonlandırılmıştır.
Joey Tribbiani, aktörlük kariyerinde yükselebilmek için Friends dizisindeyken yaşadığı New York'tan Los Angeles'ta yaşayan ablası Gina'nın evine taşınmıştır. Ablası Gina'nın bir de Michael adlı oğlu vardır. Joey kadınlar konusunda ne kadar rahat ve şanslıysa yeğeni Michael o kadar şanssızdır. Aşırı utangaç olan Michael dayısının kız tavlama yeteneğine hayrandır. Kapı komşuları Alex ise dizinin diğer bir ana karakteridir ve Joey ile araları çok iyidir. Son olarak Joey'in sekse düşkün menajeri Bobbie'ye gelirsek dizinin en çatlak karakterlerinden biridir.
Matt LeBlanc Joey dizisinde ki rolüyle 2005 yılında "TV Dizileri'nde En İyi Erkek Oyuncu" dalında Altın Küre'ye aday gösterilmiştir. Yine 2005 yılında Joey dizisi "Halkın Seçimleri Ödülü"nü "En İyi Komedi Dizi" dalında kazanmıştır.


Mayday - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Bir kız çocuğunun kaçırılması üzerine kurulmuş. Bahar bayramı kutlamalarında mayıs kraliçesini canlandıracak olan 15 yaşındaki çocuk kaçırılır. Dizinin tek kelime ile açıklanması istenilse sanırım en iyi ve açıklayıcı kelime şüphe olacaktır. Dizinin tarzını polisiye olarak da nitelendirebiliriz. Ancak bu dizide polisiye tarafında polisler değil daha çok kız çocuğunun çevresindeki insanlar var. Herkes birbirinden şüpheleniyor ve birbirini göz hapsine alıyor.
Mayday klasik bir dizi gibi görünse de onun bazı noktalarda farklılıklarından bahsetmek, hakkını vermek de gerekiyor. Psikolojik yönü ile birçok insan ele alınmış. Kaçırılan kız çocuğu vakası üzerine neredeyse çevredeki tüm insanlar yakınlarında yaşayan birilerinden şüpheleniyorlar. Kimi komşusunun yapmış olacağından şüpheleniyor. Kimi de kocasından. Ancak şüpheleri dile getirmek kolay değil elbette. Kaçırılan kıza zarar verilmiş olduğu konusunda ise hepsi hemfikir.



Masters of Sex - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Masters of Sex, Thomas Maier'in "Masters of Sex: The Life and Times of William Masters and Virginia Johnson, the Couple Who Taught America How to Love" isimli romanından televizyona uyarlanmış bir Showtime dramasıdır. Kitabın yazarı Thomas Maier, aynı zamanda The Pacific'in de yazarıdır. Dizi, 1960'lı yıllarda geçiyor. William Master ve Virginia Johnson, bir psikoterapi yöntemi olan modern cinsel terapinin kurucularıdır. Bu iki psikiyatrist, Washington Üniversitesi'nde yaptıkları uygulamalarla 60'lı yıllara damgasını vurarak cinsel bir devrim gerçekleştiriyorlar. Amaçları cinsel sorunlar yaşayan çiftleri kendilerine has terapi yöntemleriyle iyileştirmek olan Master ve Johnson, bu konuda ün salıyorlar.
Masters of Sex, 2013 Altın Küre Ödülleri'nde en iyi drama dizisi ödülünü almıştır. 


Masters of Horror - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Masters of Horror, 1 saatlik korku filmlerinden oluşan bir projedir. Türkçe adıyla Korkunun Ustaları; Amerika, Kanada, Japonya ortak yapımı bir Showtime dizisidir. Türkiye'de e2 ve Cnbce kanallarında yayınlanmıştır.
Dizinin yaratıcısı Mick Garris, bir çok Stephen King romanından alıntılarla korku filmi yapımcılığı yapan bir yönetmendir. Bu seride de "Chocolate" ve Valerie on the Stairs" bölümlerini yönetmiştir.
Masters of Horror, her biri birbirinden bağımsız birer saatlik korku filmleri serisidir. Her filmi, korku dalında isim yapmış yönetmenler çekiyor. Bu isimlerden başlıcaları Tobe Hooper, John Landis, Joe Dante, Dario Argento, John Carpenter, Takashi Miike, Tom Holland, Rob Schmidt, Nori Tsuruta...
Dizi, açılış teması müziğiyle Emmy Ödülü kazanmıştır.



Major Crimes - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Major Crimes, tıpkı The Closer ya da diğer birçok polisiye dizi gibi, her bölümü farklı bir cinayet davası üzerine kurulu bir dizi. Aynı zamanda, -uzantı olarak planlandığından- sevgili The Closer’ın son 6 bölümüyle Major Crimes’ın altyapısı kuruldu. Ama bu The Closer’ın son 6 bölümünün diziden önce izlenmesi gerektiği anlamına da gelmesin. Major Crimes, The Closer’ı izlemeyenleri de düşünerek hazırlanmış.
Major Crimes: Yıllar önce Los Angeles’taki suç oranı çok artınca bununla mücadele için komiser ve dedektiflerden oluşan bir ekip oluşturuldu. İşte, bu ekibin (Major Crimes’ın) başına da Atlanta’dan Brenda Leigh Johnson getirilmişti. The Closer’ın finalinde Brenda ekipten ayrılınca, yerine Sharon Raydor getiriliyor. Uzantı dizinin açılışı da zaten bu şekilde oluyor…
Bazen insanı sinir edecek derecede bir otokontrole, sakinliğe, ses tonuna ve her şeyin kitabına göre olmasına dayanan bir yapıya sahip Başkomiser Raydor, iki büyümüş de kendi hayatlarını kurmuş çocuğa ve sakin bir hayata sahip biriyken, birimin başına gelince, her şey bir anda eskisinden de hareketli bir konuma geliyor hayatı. Tıpkı Brenda’da da olduğu gibi, ekibin bir kısmıyla doku uyuşmazlığı yaşaması da cabası. Tabii, bunda birimin temel sistemini değiştirmeye karar vermesinin etkisi de inkar edilemez. Yani, itiraf temasının yerine anlaşma temasının gelmesi…



Magic City - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 Frank Sinatra Miami sahilindeki büyüleyici Miramar Hotel’inin büyük balo salonunda yeni yılı kutlarken, otelin öngörülü lideri Ike Evans mafyayla, karmaşık ailesiyle ve Fidel Castro’nun Küba’nın yönetimini ele geçirmesiyle dramatik bir değişimin ortasında kalan bir şehirle uğraşmak zorundadır. “Sihirli Şehrin” merkezindeki otelde gündüz saatleri sadece palyaço oyunları ve havuz başındaki ça-ça-ça dersleriyle geçmektedir. Ama geceleri Miami sahilinin daha karanlık bir gerçeği ortaya çıkar. Uyuşturucu bağımlıları, uyuşturucu satıcıları, striptizciler, gangsterler ve tüm bu suçluları yakalayanlar gösterileri izlemek için birlikte en iyi gece kulübüne gelirler. Yüzeyin hemen altında ise, ırkla ilgili gerginlikler yaşanmaktadır. Küresel entrika çatısının altında mayalanırken, Ike bu sorunlarla ilgilenmek zorundadır.



Mad Men - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Mad Men, Amerika AMC televizyonu tarafından yayınlanan bir drama dizisidir. Türkiye'de e2 kanalında yayınlanır. Mad Men, efsane dizi The Sopranos'un yapımcı ve yazarlarının elinden çıkmıştır. Mad Men dizisi, 1960'ların New York'unda geçiyor ve altın çağını yaşayan reklamcılık sektörünü ele alıyor. Dizi de, üst düzey bir reklam şirketi yöneticisi olan Don Draper ve hayatında ki insanlar konu edilmektedir. Don Draper, değişen zamana ayak uydurmaya çalışırken diğer yandan da iş ve özel ilişkileriyle boğuşuyor. Aşklar, yalanlar, iki yüzlüler, iyiler, kötüler, fikir hırsızları ..Dizinin diğer önemli bir unsuruda 60'lı yılların yaşam tarzını, mekanlarını, modasını, müziklerini en ince ayrıntısına kadar seyirciye aktarmasıdır.
Mad Men, Eylül 2009'da yapılacak Emmy ödüllerine 16 adayla katılıyor. Ayrıca aralarında iki Altın Küre'nin de bulunduğu bir çok ödül kazanmıştır.


Mad Love - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Mad Love’ın yıldızları çıkmaya yeni başlamış iki New York’lu Jason Biggs ve Sarah Chalke birbirileri için mükemmel olduklarını fark ederler ve Tyler Labine ve Judy Greer tarafından canlandırılan onların saygılı arkadaşları birbirilerine tahammül edemezler. Bundan sonra her Pazartesi saat 8’de ‘How I Met Your Mother’dan sonra yayında olacak. Dizide: Jason Biggs Ben Parr’ı; Sarah Chalke Kate Swanson’ı; Tyler Labine Larry Munsch’ı; Judy Greer’de Connie Grabowski karakterlerini canlandıracak. MAD LOVE, 4 Ney York’lunun yaşadığı 2’sinin aşık olduğu ve diğer ikisinin de birbirinden nefret ettiği bir romantik komedi… en azından şimdilik. Avukat Ben zeki ve güzel bir kadın olan Kate’le bir ilişki yaşayan umutsuz bir romantik ve Kate’in rüyalarının kadını olduğunu düşünyor. Larry, Ben’ın kaba saba, aşka kesinlikle inanmayan ama genede en yakın arkadaşı – iş ortağı. Connie ise dadılık yapan, Larry’yi oldukça sinir bozucu bulan Kate’in oda arkadaşı ama işler hep böyle mi ilerleyecek. Aslına bakıldığında Connie ve Larry’nin çok fazla ortak noktaları var fakat bunu görebilecek kadar asla birbirilerine iyi davranmıyorlar ..


Mad Dogs - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

 Orta yaşlarında dört eski dost, Mayorka'da bir villada eski günlerin hatrına toplanırlar. Ancak ev sahipleri öldürülünce işler karışır.
İlk sezonu 4 bölüm sürecek olan dizinin başrollerinde İngiliz dizilerini izleyenler için tanıdık isimler var : John Simm, Marc Warren, Max Beesley, Philip Glenister.
Başrolünde Jason Biggs, Sarah Chalke, Judy Greer ve Tyler Labine'ın yer aldığı bir ilişki komedisi Mad Love. 30'larında New York'lu 4 arkadaşın (Kate, Connie, Larry ve Ben) aşkı arayışları, Kate ile Ben birbirlerine aşık olunca nerelere uzanacak izleyeceğiz..



The Lost Room - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 The Lost Room, Amerikan Science Fiction Televizyonu'nda (Sci-Fi Channel) yayınlanan 3 bölümlük bir mini dizidir. Dizi bir motel odası, bu odayı açan bir anahtar ve Dedektif Joe Miller arasında geçer. Sıradan gözüken bu anahtar her kapıyı Sunshine motelin 10 numaralı odasına açar. Gizemli olan sadece bu değildir, bu odaya ait olan tüm eşyalarında ayrı bir gücü ve gizemi vardır. Anahtarın Joe Miller'ın eline geçmesiyle tehlikeli olaylar başlar.
The Lost Room, Sci-Fi Channel'ın yayınladığı en iyi mini dizilerden biri olarak gösteriliyor.


Little Mosque on the Prairie - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

 Little Mosque on the Prairie, Kanada CBC televizyonunda yayınlanan bir sitcom komedi dizisidir. Yapımcılığını müslüman bir gazeteci, yazar ve film yapımcısı olan Zarqa Nawaz yapmaktadır.
Dizi, küçük bir Kanada şehrinde yaşayan bir avuç müslümanın hristiyanlar arasında geçen hikayesini komik bir dille anlatıyor. Bu ufak şehre bir müslüman camisi kurulması ve imam Amaar Rashid'in bu konudaki mücadelesi komik bir dille seyirciye aktarılıyor. Başlarda Kanadalı'lar bu cami konusunda önyargılı davransalarda zamanla müslümanlarla gayet iyi geçinebildiklerini farkediyorlar.
Dizi bir bakıma müslümanlara karşı olan önyargıları ve müslümanların hristiyanlara karşı olan önyargılarını büyük ölçüde kırmayı hedefliyor. Zaman zaman konusu itibarı ile politik unsurlar içerse de gayet eğlenceli bir dizi ortaya çıkmış.





Little Dorrit - Yabanci Dizi Online izle


  Dizinin Konusu

 Little Dorrit, İngiliz BBC1 televizyonun da yayınlanmış bir mini drama dizisidir. Charles Dickens'ın aynı isimli romanında uyarlanmıştır. Dizinin yapımcısı Andrew Davies, romana olabildiğince uyarak büyük bir başarı sağlamıştır.
Zengin bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizi, Dorrit ailesi ve etraflarında geçen olayları anlatıyor. Dizi hikayesini oluşturan diğer karakterler ise arazi sahipleri, koleksiyoncular, sıvacılar, bankerler, gardiyanlar, mahkumlar, centilmenler, yoksullar, dansçı kızlar, mühendisler, artistler, uşaklar, zengin dullar ve karizmatik bir Fransız kabadayı oluşturuyor.
Little Dorrit, 6 dalda Emmy Ödülü kazanmıştır. Bunlar "Outstanding Casting for a Miniseries" , "Outstanding Cinematography for a Miniseries" , "Outstanding Costumes for a Miniseries" , "Outstanding Directing for a Miniseries" , "Outstanding Miniseries" ve "Outstanding Writing for a Miniseries" . Ayrıca 5 dalda da aday gösterilmiştir. Kısacası 2008 senesinin en iyi mini dizisi seçilmiştir.



Life - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 Life, Amerika NBC televizyonunda iki sezon yayınlanmış bir polisiye, drama dizisidir.
Dizi, suçsuz yere ömür boyu hapis cezasına çarptırılan eski polis memuru Charlie Crews'in 12 yıl sonra suçsuz olduğunun anlaşılması ve serbest bırakılmasıyla başlıyor. Charlie, polis olduğu için 12 sene boyunca mahkumlardan çok çekmiştir. Ayrıca dışarda ki tüm arkadaşları, bağlantıları ve ailesi ona sırt çevirmiştir. Bu 12 sene boyunca ona tek inanan insan avukatı Constance Griffiths olmuştur ve yine suçsuzluğunu ispatlayan avukatı Griffiths'tir.
Charlie, hapisten çıktıktan sonra 12 yıllık esaretin bedeli olarak yüklü bir para alıyor ve polislikten dedektifliğe terfi ediliyor. Ama Charlie, artık eskisi gibi değildir. İçerdeyken kendini Zen'e adamış, kişiliğini geliştirmiş, sürekli meyve yiyen, davaları çözerken enteresan metodlar uygulayan ve ilginç takıntıları olan bir adam olmuştur.
Life dizisi, 2008 yılında Amerikan Film Endüstrisi Ödülleri'nde en iyi televizyon dizisi ödülünü kazanmıştır.


The L Word - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 The L Word, Amerika Showtime kanalından 2004 yılında başlayıp 2009 yılında bitmiş 6 sezonluk bir romantik drama dizisidir. Dizi isminde ki L harfi Lesbian (Lezbiyen) kelimesinden gelmektedir.
Zamanında Cnbc-e'de de yayınlanması gündeme gelen L Word, yine Cnbc-e'de yayınlanan Six Feet Under'da ki eşcinsellik barındıran sahnelerin tepki görmesi üzerine L Word'ü yayınlamaktan vazgeçmiştir.
Dizi, Los Angeles'ta yaşayan bir grup lezbiyenin yaşamlarından kesitler göstererek lezbiyen ve eşcinsel kültürünün bilinmeyen yönlerini anlatıyor. Ama bunu heteroseksüellerin gözünden değil, bizzat lezbiyenlerin bakış açısından yapıyor. Dizi de birbirinden farklı tiplerde ve sınıflarda lezbiyen karakterler var. Bu karakterler arasında en çok işlenen konular ise cinsellik, aşk ve sadakat.
Müzikleriyle de dikkat çeken The L Word, 2007 yılında dizi müzikleriyle Leo Award kazanmıştır. Dizi 2005 yılında da Emmy Ödülleri'ne aday gösterilmiştir. 2006 yılında da GLAAD Medya Ödülleri'nde en iyi drama dizisi seçilmiştir.

Luther - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

 Luther, İngiltere BBC One kanalında yayınlanan bir psikolojik polisiye dramasıdır.
İsmini başrolde ki John Luther karakterinden alan dizi, başarılı bir dedektifken dürtülerine yenik düşmesi sonucu büyük bir hata yapıp mesleğinden 7 ay uzaklaştırıldıktan sonra teşkilata geri dönüş yapan dedektif Luther'ın yaşadıklarını konu alıyor. Dedektif Luther için artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Yaptığı hatadan dolayı hissettikleri yüzünden iç dünyası ile büyük bir savaş halindedir ve evliliğinde de büyük problemler ortaya çıkmıştır.
John Luther bir yandan davalarla savaşırken diğer yandan da kendi iç dünyasıyla savaşmaktadır. İşe döndükten sonra aldığı ilk davada karşısına çıkan sanık Alice Morgan'la ise aralarında garip bir ilişki başlamıştır.
İzleyici görüşlerine göre Luther, diğer polisiye dizilerinden çok farklı bir yapım olarak kesinlikle izlenmeyi hakediyor.



Luck - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

 HBO’nun yeni dizisi Luck, kamera arkasında yönetmen Michael Mann, başrollerde Dustin Hoffman ve Nick Nolte ile şimdiden yılın en iddialı dizisi.
Şansınıza güvenir misiniz? Hayatta şans yüzünüze güler mi, hep dört ayak üstüne mi düşersiniz? Konu hayatınız olunca işinizi şansa bırakır mısınız? Hayatta bazı şeyler vardır, şansa bırakılamayacak kadar önemlidir. Chester “Ace” Bernstein da işini artık şansa bırakmak istemiyor. Son üç yılını ortakları yüzünden hapishanede geçiren Bernstein, bahisçilik ve kumarın her alanında uzman. Şimdiyse gözünü Santa Anita Hipodromu’na dikmiş durumda. Sağ kolu Gus Demitriou’ya satın aldırdığı çok özel bir at ile sahalara dönüş yapacağı günü bekliyor. Biz de Bernstein ile birlikte at yarışlarının heyecan verici olduğu kadar kışkırtıcı dünyasına adım atıyoruz. Dizinin baş karakterleri Bernstein ve at sahibi Walter Smith’te Dustin Hoffman ve Nick Nolte’yi izleyeceğimiz yapımın yönetmenliğini de Public Enemies, Ali gibi filmlerin yetenekli yönetmeni Michael Mann üstleniyor.



Low Winter Sun - Yabanci Dizi Online izle



Dizinin Konusu

AMC bir başka polis dramasına daha imza atmaya hazırlanıyor: Low Winter Sun. Dizinin orijinali 2006‘da Britanya’da bir mini dizi olarak çekildi. Projenin bu Amerikan yeniden çekiminde AMC‘yle diziyi prodükte edeceklerin yanında The Dutch Endemol Studios ve Chris Mundy de var. Orijinal versiyonunda olduğu gibi bu projede de konu; bir dedektifin diğerini öldürmesi.
Yeni bölümlerde Mark Strong, Edinburgh’tan Detroit’e taşınan tehlikeli dedektif Frank Agnew rolünü tekrar oynayacak. James Ransone ise Damon Callis adında Detroit’te bir suç örgütünün üyesini canlandıracak.
Orijinal versiyon en iyi drama dalında BAFTA‘ya aday gösterilmişti ve hem biraz karanlık hem de biraz daha sertti. Yeni halinin de böyle olup olmayacağı merak konusu.



Lost Girl - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Lost Girl, Kanada Showcase kanalında yayınlanan fanstastik bir dizidir.
Dizi, Bo isimli doğaüstü güçleri bulunan bir kızın başından geçenleri anlatıyor. Bo, ölümlülerin seksüel enerjilerinden beslenen bir iblistir. Normal bir ailenin yanında normal bir kız olarak yetiştiği için büyüyene kadar normal bir insandan farkı yoktu. Fakat bir gün erkek arkadaşıyla yaşadığı ilk deneyiminde hayatını baştan sona değiştirecek bir olaya şahit olur. Erkek arkadaşının tüm enerjisini emmesi, onu büyük bir korkuya sürükler. Kim olduğunu, nereden geldiğini, hayat gayesinin ne olduğunu aramaya başlar. 


Lost - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Lost dizisi, Sidney'den Los Angeles'a uçan Oceanic 815 sefer sayılı uçağın, güney pasifik okyanusunda bir adaya düşmesini ve uçaktan sağ kurtulan kişilerin yaşadıklarını anlatan Amerikan yapımı bir ABC dizisidir. Türkiye'de de Türkçe dublajlı olarak TNT kanalından yayınlanmaktadır.
Uçaktan kurtulan ve adada mahsur kalan bu 48 kişi arasında çok değişik ve birbiriyle bağlantılı karakterler mevcuttur. Cerrah, rock yıldızı, işkenceci, kanun kaçağı, inşaat işçisi, dolandırıcı, loto milyoneri ve daha bir çok enteresan özelliğe sahip insan. Bu insanlar daha adada ki ilk günlerinde adanın mistik güçlere sahip olduğunu farkederler. Uçak kazasında hayatta kalmaya başarmışlardır ama asıl hayatta kalma mücadelesi daha yeni başlamaktadır.
Dizinin her bölümünde ada da geçen hikayenin yanında bir karaktere yoğunlaşılır. Bu karakterin flashback veya flashforward'ları ile ana hikaye beslenir.
Dizinin bu kadar ilgi görmesinin sebebide hikayenin anlatım biçimi, esrarengiz olaylar, içinden çıkılamaz durumlar, aksiyon, korku, gizem ve merak unsurudur. Tabi ki dizi çekimleri için ayrılan bütçenin de etkisi büyüktür. Örneğin pilot bölüm için 14 milyon dolar harcanmıştır.
Dizinin çekimler Oahu, Hawaii'de yapılmaktadır. Dizinin yaratıcıları ise J.J. Abrams ve Jeffrey Lieber'dır. Lost dizisi 2006 yılında "En iyi televizyon draması" dalında Altın Küre ödülü'nün sahibi olmuştur.
Toplamda 6 sezon sürecek olan Lost'un, Amerika'da şuan 5. sezonu oynamaktadır. Dizi eğer uzatılmaz ise 2010 yılında sonra ericektir.


Looking - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Michael Lannan’ın 2011 yapımı 8 dakikalık kısa filmi Lorimer’e dayanılarak uyarlanmış olan “Looking”, San Fransisco’da yaşayan 3 gay arkadaşın yaşantısı üzerine kurulu bir hikayeyi anlatıyor. Glee ve Boss izleyenlerinin iyi tanıdığı Jonathan Groff’un canlandırdığı Patrick, başarılı bir kariyeri olan video oyunu yaratıcısı. İngiliz versiyon Being Human izleyenlerin iyi tanıdığı Russell Tovey’in canlandırdığı Kevin ise Patrick’in iş arkadaşı bir süper zeka. (İki oyuncu, gerçek hayatta da eşcinsel kişiler.)
Bir artistin asistanı olan ve Patrick’in en iyi arkadaşı Augustin’i de oyunculuk kariyerinde yeni biri olan Frankie J. Alvarez canlandırıyor.
Dizi, “Girls’ün drama dozu azaltılmış gay versiyonu” olarak lanse edilmeye başlandı.


6 Şubat 2014 Perşembe

Longmire - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Longmire, Craig Johnson'ın Walt Longmire Mystery isimli kitap serisine dayanarak hazırlanan bir dizi. Karısının ölümünden sonra toparlanmaya çalışan Absaroka County (Wyoming)'in karizmatik, kendisini işine adamış, soğukkanlı şerifi Walt Longmire üzerine odaklanıyor. Dizinin ana karakteri olan Şerif'i The Matrix filmindeki Ajan Taylor rolüyle hatırlayabileceğimiz, Vertical Limit (2000) ve Ned Kelly (2003) gibi filmler ile Avustralya yapımı Satisfaction, Killing Time gibi dizi yapımlarında rol alan Avustralyalı aktör Robert Taylor canlandırıyor.
Yaklaşık bir seneden beri dul kalmış bir adam olan Walt Longmire, cesur görünümünün arkasında karısının üzüntüsünü kalbine gömmüştür. Karısının ölümünden bu yana bu acıyla mücadele etmeye çalışan Longmire, kızı Cady'nin de (Freeman) ısrarlarıyla artık hayata yeniden dönüş yapmak zorunda olduğunun farkına varmıştır.


Line of Duty - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Polis yozlaşması üzerine ciddi bir drama olan dizi, bir polis baskını sırasında işlerin beklenildiği gibi gelişmemesinin ardından, Dedektif Steve Arnott’ın olayların üstünün kapatılmasını reddetmesi üzerine kurulu.
2 sezonluk İngiliz tıp draması Bodies’in yaratıcısı Jed Mercurio’nun elinden çıkan dizinin kadrosunda ise, çeşitli yerlerde boy göstermiş olan Martin Compston’ı, Hung’dan bildiğimiz Lennie James’i ve mini diziler Talk to Me’de ve The Diary of Anne Frank’de yer almış olan Kate Ashfield’ı görüyoruz


Lights Out - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Başrolünde, ringlere geri dönmeyi düşünen, eski ağırsiklet şampiyonu Patrick 'Lights' Leary karakterini canlandıran Holt McCallany yer alıyor. Dizi, Patrick Lights Leary'nin hayatını anlatacak. Patrick'de, kafalarına yumruk ve tekme yiyen boksörlerde genel olarak rastlanan, zihinsel ve sinirsel bir rahatsızlık teşhis edilmiştir. Bu da onun hafızasının kötü etkilemiştir. Bu yüzden, dizi de Patrick kendi kimliğini bulmaya ve ailesine bakmaya çalışır. Ekonomik problemler yaşayan Patrick, zalim bir tefeci mi olacaktır, yoksa ringlere son kez geri mi dönecektir?



Life Unexpected - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Life Unexpected, Amerika The CW kanalında yayınlanan bir drama dizisidir. Türkiye'de de Digiturk'ün Dizimax kanalında yayınlanmaktadır.
Lux, yetimhanelerde ve üvey aileler yanında büyümüş 16 yaşında genç bir kızdır. Öz annesi Cate, daha çok gençken Lux'a hamile kalmıştır ve doğuncada kızını evlatlık vermiştir. Fakat kızında bulunan kalp rahatsızlığı nedeniyle hiç bir aile Lux'u uzun süreli evlat edinememiştir.
Lux, 16 yaşına bastığı gün özgür kalabilmek ve kendi haklarının kontrolüne sahip olabilmek için mahkemeye başvurur. Mahkemenin bu haklar için tek bir şartı vardır, öz anne ve babasından imza almak. Öz anne ve babasının peşine düşen ve nihayetinde onlara ulaşan Lux, istediği imzayı alamaz. Mahkeme de Lux'u gerçek babası Nate ve gerçek annesi Cate'in ortak velayetine verir. Tüm bu olaylar, Cate, Nate ve Lux'u 16 yıl sonra bir araya getirmiştir.


Life of Crime - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

1985 yılında Denise Woods idealist bir hayata atılır ve polis olmaya karar verir. Bir yandan cinsiyetçilikle savaşırken, annesinin kariyer seçiminden dolayı hayal kırıklığına uğramasını da göz ardı eder. Genç ve yakışıklı Detektif Ray Deans ile çalışan Denise öldürülmeden bir gece önce tanıştığı on beş yaşındaki Amy Reid’in tecavüz edilip öldürülmesinden çok etkilenir. Soruşturma tıkanınca, Brixton Ayaklanmaları sırasında Denise davayı kendi başına çözmeye karar verir.



Lie To Me - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Lie to Me, Amerikan Fox televizyonun da yayınlanan bir psikolojik drama dizisidir.
Dr. Cal Lightman, 20 yıl boyunca insanların yalan söylemeleri sırasında verdiği tepkiler, mimikler ve hareketler üzerinde çalışmıştır. Bu tecrübesiyle beraber "The Lightman Group" adı altında bir ekip kurmuştur. Bu ekip, insanların doğru mu yoksa yalan mı söylediklerini tespit ederek FBI, emniyet teşkilatı, askeri birimler, hukuk firmaları, özel şirketler vs. yardım ediyor. Yalan makinasının bile yetersiz kaldığı durumlarda devreye giren Lightman ve ekibi, gerçekleri gün ışığına çıkarıyor.
Ekibin diğer üyelerinden Dr. Gillian Foster, hem psikolog, hem müşteri ilişkilerinden sorumlu, hem de Dr. Lightman'ın sağ kolu olarak görev alıyor. Eli Loker ise, sonucu ne olursa olsun her daim doğruyu söyleyen, şirketin araştırma bölümü sorumlusu. Son olarakta Ria Torres, insanların yüz ifadelerini okuyor ve doğru söyleyip söylemediğini analiz ediyor. Dr. Lightman'dan tek farkı yeteneğinin doğuştan geliyor olması.



Leverage - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Leverage, Amerikan TNT televizyonu tarafından yayınlanan bir drama, suç ve gerilim dizisidir. Yapımcısı ise daha önce The Triangle adlı mini dizinin yapımcılığınıda yapmış olan Dean Devlin'dir.
Dizi hikayesi, Los Angeles'ta bulunan bir hırsız takımı etrafında geçiyor. Bu takımın başında bulunan Nathan Ford eski bir sigorta müfettişidir. Diğerleri ise; Sophie işinin uzmanı bir dolandırıcı, Eliot güçlü ve akıllı bir telafi uzmanı, Parker becerikli bir hırsız ve Alec ise bilgisayar uzmanı bir hacker ve mucit.
Kendi alanında uzman bu insanlar, bildiğiniz hırsızlık çetelerine benzemiyorlar. Onların amacı kötü insanlar/şirketler tarafından dolandırılıp kanundan yararlanamayan insanlara kanunsuz yollardan yardım etmek, kötü adamların kuyusunu kazmak. Ki bu işide çok iyi yapıyorlar. Kısacası Leverage, bol aksiyonlu, bol gerilimli başarılı bir dizi.